Nybyggnad, renovering och plåtarbeten med yrkesskicklighet – Vasa och Korsholm

Ta kontakt

Byggtjänst Enlund Ab är ett yrkeskunnigt byggföretag i Vasa

Byggtjänst Enlund AB är ett byggföretag som erbjuder mångsidiga tjänster inom bygg- och plåtarbeten. Byggföretaget är grundat år 1989.

Vi utför alla nybyggnadsarbeten samt lägenhetsrenoveringar och saneringar tillförlitligt och med yrkesskicklighet. Vi har också ett plåtslageri, alltså får du alla olika plåtslageriarbeten så som plåttak och plåtlister via oss. Våra kunder består av privatpersoner och företag. Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är Vasa och Korsholm.

Vi har flera års erfarenhet av olika nybyggnads-, sanerings- och renoveringsarbeten samt plåtarbeten. Vi utför alla arbeten enligt kundens önskemål och håller fast vid de överenskomna tidtabellerna.

Nybyggnad

Nybyggnadstjänster med yrkesskicklighet. Vi kan leverera huset som nyckeln i handen-paket eller färdigställt till önskat arbetsskede.

Renovering

Vi utför alla renoveringar från små ytrenoveringar till renovering och sanering av hela lägenheter med yrkesskicklighet och tillförlitligt. 

Plåtarbeten

Vi är en installationsfirma specialiserad på maskinfalsade plåttak. På beställning får man också specialplåtarbeten av oss.

Dörr och fonster försäljning

Vi säljer och installerar fönster och dörrar av inhemsk toppkvalitet och erbjuder fönster- och dörrenoveringar.